Adeziv Power Bond 5 ml

108,00 lei cu TVA


SM18

Simetria Lash Pro va ofera o gama variata de produse si accesorii destinate procesului de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir. 
Adezivul POWER BOND by LONDON LASH
este cu adevarat o noutate in categoria adezivilor destinati extensiilor de gene.
Este destinat tehnicienilor experimentati.

Timpul de uscare este extreme de rapid , nelasand timp pentru o eventuala repozitionare a extensiei. O data ce extensia a atins geana s-a realizat si lipirea definitive. De aceea este perfect pentru tehnicienii care lucreaza rapid si sunt acum incetiniti de alti adezivi  Daca utilizati o piatra de jad sau un recipient de cristal, puteti pastra picatura in jur de 20 min inainte de a o schimba.

Daca preferati inelul pentru adeziv, sau orice alt recipient pentru adeziv, care vine in contact cu pielea , va rugam sa schimbati picatura de adeziv mai des si timpul de uscare va fi in scadere. Extensiile de gene aplicate in conditii optime de curatare si indepartare a rezidurilor de machiaj sau sebum vor dura pana la 6 saptamani.

Conditii de utilizare : Humiditatea recomandata pentru acest adeziv este intre 50% - 60%.

Daca umiditatea este mai mica, adezivul se va usca mult mai lent, in timp ce un nivel al umiditatii mai ridicat va cauza intr-o uscare mai rapida a adezivului , fapt ce va afecta rententia. Pentru rezultate foarte bune, POWER BOND ar trebui utilizat impreuna cu LONDON LASH Protein Removing pads: acestea vor curata genele de excesul de machiaj sau uleiuri natural, creand o baza perfecta pentru ca extensia sa adere la geana naturala

Intotdeauna agitati POWER BOND pentru cel putin 1 minut inainte de a deschide sticla Picatura de adeziv nu trebuie sa fie nici prea mare ( cu cat este mai mare suprafata, sansele sa vina in contact cu aerul sunt mai mari) nici prea mica ( riscu fiind acela de uscare imediata).Pentru a evita eventuale neplaceri legate de calitatea adezivului, nu adaugati adeziv pe picatura precedenta(contactul dintre urmele picaturii vechi si al celei noi va face ca adezivul sa devina vascoz in mai putin de 5 minute ), fiin d de asemenea recomandat ca picatura sa fie schimbata la fiecare 20 min.

Adezivului nu ii plac schimbarile de temperature : va recomandam sa fie depozitat intr-o camera racoroasa, cu umiditate scazura dar nu in frigider , deoarece umiditatea este prea mare.

Dupa deschidere , termenul de valabilitatea al adezivului este de 3 luni, in conditii de utilizare corecta si agitat inainte deorice deschidere a sticlei .

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Adeziv Power Bond 5 ml

Adeziv Power Bond 5 ml

3 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: